tala fou

Fausia Meafaigaluega Fomai

 11 itula o le lele mai le 10000kms mamao, 37 tikeri o le vevela i totonu, sili atu i le 60 tausaga le matua, 12 itula o le galue e aunoa ma se malologa…… O se aso soifua lenei o Mr Eli Ireni, le paaga a le YSY e faavavau.

 Iulai 13th, i le vaveao o le 5:00AM, na taunuu ai Mr Eli Ireni i le malaevaalele a Shenzhen ina ua maeʻa le 11 itula lele mai Isaraelu, o le taimi lona lua lenei o le asiasi atu i le YSY factory, ma le 5thtaimi o asiasiga atoa.O ia o le mamanu sili ona tomai faʻapitoa faʻapea foi ma se tagata faigaluega Faamaoni.

 E aunoa ma se malologa, na taunuu ai le alii o Eli Ireni i le YSY factory, ma amata le aso o le galuega, mai le faatuina o le JIG, siaki uma ata o le gaosiga, pe a faatusatusa i le mamanu, 12 itula o le galue ma soo se malologa.

 Ua lagona e le YSY le mamalu ma le laki e galulue faatasi ma se paaga e pei o ia, ae o le taimi lea, faafetai YSY i le au faatau uma e pei o le faatuatuaina o Mr Eli Ireni, YSY team o le a tuuina atu le tulaga sili atu ma sili atu ona lelei ma auaunaga i paaga, tagata faatau, lagolago a uo.

 I le taimi nei, YSY 'au vala'aulia paaga uma, tagata fa'atau, uo e asiasi mai ia i matou, O lou fa'atuatuaga ma le lagolago o la matou malosi fa'aola e fa'avavau!

 

1

fa'avaa uelo-封面


Taimi meli: Iul-17-2024

O nisi fa'amatalaga i luga oa matou oloa po'o galuega u'amea, fa'amolemole fa'atumu le fomu.O le a fa'ailoa mai e le au YSY ia oe i totonu ole 24 itula.